Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g114g829kcal1.1g1.1g90.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 415g1425kcal42.3g290.8g5g14.5g
Sokeri 362g1470kcal0g361.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu14g11kcal0.3g2.5g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g52kcal0.5g11.3g0.5g0g
Neilikka, annos 4g7.1g26kcal0.2g5.7g0.2g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 213g83kcal0.9g14.5g1.1g5.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen426g141kcal14.1g20.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g8124kcal120.2g1428g195.6g40.8g
Valittu annoskoko1580g4062kcal60.1g714g97.8g20.4g
Annoskoko puolitettuna790g2031kcal30.1g357g48.9g10.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154