Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2007kcal59.6g409.5g7g20.5g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Neilikka, annos 4g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600g198kcal19.8g29.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4450g11440kcal169.6g2011g275.6g57.6g
Valittu annoskoko2225g5720kcal84.8g1005.5g137.8g28.8g
Annoskoko puolitettuna1113g2860kcal42.4g502.8g68.9g14.4g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154