Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g124kcal0.2g0.2g13.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.3g43.6g0.7g2.2g
Sokeri 54g221kcal0g54.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.1g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.1g7.8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.1g3.9kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 32g12kcal0.1g2.2g0.2g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen64g21kcal2.1g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g1219kcal17.8g214.2g29.2g6g
Valittu annoskoko237g609kcal8.9g107.1g14.6g3g
Annoskoko puolitettuna119g305kcal4.5g53.6g7.3g1.5g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154