Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 38g15kcal0.2g2.6g0.2g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1430kcal21.2g251.4g34.4g7.4g
Valittu annoskoko278g715kcal10.6g125.7g17.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna139g358kcal5.3g62.9g8.6g1.9g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154