Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g23g166kcal0.2g0.2g18.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g285kcal8.5g58.2g1g2.9g
Sokeri 72g294kcal0g72.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.4g5.2kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 43g17kcal0.2g2.9g0.2g1.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen85g28kcal2.8g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g1625kcal24g285.8g39g8.2g
Valittu annoskoko316g812kcal12g142.9g19.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna158g406kcal6g71.5g9.8g2.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.3g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154