Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g26g187kcal0.3g0.3g20.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g321kcal9.5g65.4g1.1g3.3g
Sokeri 82g331kcal0g81.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.2g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.6g5.8kcal0.1g1.3g0.1g0g
Leivinjauhe 3.2g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 48g19kcal0.2g3.3g0.2g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen96g32kcal3.2g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana711g1828kcal27.4g321.4g44g9.2g
Valittu annoskoko356g914kcal13.7g160.7g22g4.6g
Annoskoko puolitettuna178g457kcal6.9g80.4g11g2.3g
Arvot/100g100g257kcal3.9g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154