Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 5.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.5kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g203kcal3g35.6g4.8g1g
Valittu annoskoko40g101kcal1.5g17.8g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g51kcal0.8g8.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g255kcal3.8g44.8g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154