Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g207kcal0.3g0.3g22.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g356kcal10.6g72.7g1.2g3.6g
Sokeri 91g368kcal0g90.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Neilikka, annos 4g1.8g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0g
Leivinjauhe 3.6g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 53g21kcal0.2g3.6g0.3g1.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen107g35kcal3.5g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g2031kcal30.2g356.6g48.8g10.2g
Valittu annoskoko395g1016kcal15.1g178.3g24.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna198g508kcal7.6g89.2g12.2g2.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.1g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154