Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g34g249kcal0.3g0.3g27.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 125g428kcal12.7g87.2g1.5g4.4g
Sokeri 109g441kcal0g108.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.3g3.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.3g16kcal0.1g3.4g0.1g0g
Neilikka, annos 4g2.1g7.8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Leivinjauhe 4.3g7.5kcal0.2g1.6g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 64g25kcal0.3g4.3g0.3g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen128g42kcal4.2g6.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g2437kcal36g428.2g58.6g12.4g
Valittu annoskoko474g1219kcal18g214.1g29.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna237g609kcal9g107.1g14.7g3.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154