Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g290kcal0.4g0.4g31.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 145g499kcal14.8g101.8g1.7g5.1g
Sokeri 127g515kcal0g126.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Neilikka, annos 4g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 75g29kcal0.3g5.1g0.4g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen149g49kcal4.9g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g2843kcal42.2g500g68.4g14.2g
Valittu annoskoko553g1422kcal21.1g250g34.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna277g711kcal10.6g125g17.1g3.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154