Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Neilikka, annos 4g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 75g29kcal0.3g5.1g0.4g2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g2860kcal42.4g502.8g69g14.4g
Valittu annoskoko556g1430kcal21.2g251.4g34.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna278g715kcal10.6g125.7g17.3g3.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154