Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g45g332kcal0.5g0.5g36.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 166g570kcal16.9g116.3g2g5.8g
Sokeri 145g588kcal0g144.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.7g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.7g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Neilikka, annos 4g2.8g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 85g33kcal0.4g5.8g0.4g2.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen170g56kcal5.6g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g3249kcal48.2g571.2g78.2g16.2g
Valittu annoskoko632g1625kcal24.1g285.6g39.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna316g812kcal12.1g142.8g19.6g4.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154