Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g51g373kcal0.5g0.5g40.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 187g641kcal19g130.9g2.2g6.5g
Sokeri 163g662kcal0g162.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu6.4g5.1kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.4g23kcal0.2g5.1g0.2g0g
Neilikka, annos 4g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 96g37kcal0.4g6.5g0.5g2.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen192g63kcal6.3g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g3656kcal53.8g642.4g88g18.2g
Valittu annoskoko711g1828kcal26.9g321.2g44g9.1g
Annoskoko puolitettuna356g914kcal13.5g160.6g22g4.6g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154