Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.7g42kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.5g0.2g0.7g
Sokeri 18g74kcal0g18.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Neilikka, annos 4g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 11g4.1kcal0g0.7g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g7kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g406kcal5.8g71.4g9.6g2g
Valittu annoskoko79g203kcal2.9g35.7g4.8g1g
Annoskoko puolitettuna40g102kcal1.5g17.9g2.4g0.5g
Arvot/100g100g257kcal3.7g45.1g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154