Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g57g415kcal0.6g0.6g45.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g713kcal21.2g145.4g2.5g7.3g
Sokeri 181g735kcal0g180.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu7.1g5.7kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.1g26kcal0.2g5.7g0.2g0g
Neilikka, annos 4g3.6g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Leivinjauhe 7.1g13kcal0.4g2.7g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 107g41kcal0.5g7.2g0.5g2.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen213g70kcal7g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g4062kcal60.2g714g97.6g20.4g
Valittu annoskoko790g2031kcal30.1g357g48.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna395g1016kcal15.1g178.5g24.4g5.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154