Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g68g498kcal0.7g0.7g54.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 249g855kcal25.4g174.5g3g8.7g
Sokeri 217g882kcal0g217.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu8.5g6.8kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.5g31kcal0.3g6.8g0.3g0g
Neilikka, annos 4g4.3g16kcal0.1g3.4g0.1g0g
Leivinjauhe 8.5g15kcal0.4g3.2g0g0g
Puolukkasurvos sokeroimaton 128g50kcal0.6g8.7g0.6g3.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen256g84kcal8.4g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g4874kcal72.2g856.8g117.2g24.4g
Valittu annoskoko948g2437kcal36.1g428.4g58.6g12.2g
Annoskoko puolitettuna474g1219kcal18.1g214.2g29.3g6.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154