BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g328g330kcal9.8g45.9g12g3g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Chili paprika punainen18g7kcal0.3g1.6g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Rypsiöljy 59g517kcal0g0g58.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2108g3227kcal164.8g113.4g236.4g8.6g
Valittu annoskoko1054g1614kcal82.4g56.7g118.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna527g807kcal41.2g28.4g59.1g2.2g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537