BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g820g825kcal24.6g114.8g30g7.4g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Chili paprika punainen44g18kcal0.9g3.9g0g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha875g1453kcal166.2g0g87.5g0g
Rypsiöljy 146g1293kcal0g0g146.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g313g375kcal10.6g11.2g31.2g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5270g8068kcal412.8g283.6g590.8g21.4g
Valittu annoskoko2635g4034kcal206.4g141.8g295.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna1318g2017kcal103.2g70.9g147.7g5.4g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537