BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g984g990kcal29.5g137.8g36g8.9g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Chili paprika punainen53g21kcal1g4.7g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1050g1743kcal199.5g0g105g0g
Rypsiöljy 176g1552kcal0g0g175.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g375g450kcal12.7g13.5g37.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6324g9682kcal495.2g340.6g709.2g25.6g
Valittu annoskoko3162g4841kcal247.6g170.3g354.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna1581g2421kcal123.8g85.2g177.3g6.4g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537