BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g1148g1155kcal34.4g160.7g42g10.3g
Sipuli (kuorittu)228g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Chili paprika punainen61g25kcal1.2g5.5g0g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1225g2034kcal232.7g0g122.5g0g
Rypsiöljy 205g1811kcal0g0g204.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g438g525kcal14.9g15.7g43.7g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7378g11296kcal578g397g827.2g29.8g
Valittu annoskoko3689g5648kcal289g198.5g413.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna1845g2824kcal144.5g99.3g206.8g7.5g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537