BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g1312g1320kcal39.4g183.7g48g11.8g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Chili paprika punainen70g28kcal1.4g6.3g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Rypsiöljy 234g2069kcal0g0g234g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g500g600kcal17g18g50g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8432g12909kcal660.8g454g945.4g34g
Valittu annoskoko4216g6455kcal330.4g227g472.7g17g
Annoskoko puolitettuna2108g3227kcal165.2g113.5g236.4g8.5g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537