BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g1476g1485kcal44.3g206.6g54g13.3g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14g0.6g5g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1575g2615kcal299.2g0g157.5g0g
Rypsiöljy 263g2328kcal0g0g263.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g563g675kcal19.1g20.2g56.2g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9486g14523kcal743.2g510.4g1063.6g38.4g
Valittu annoskoko4743g7262kcal371.6g255.2g531.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna2372g3631kcal185.8g127.6g265.9g9.6g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537