BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g1640g1650kcal49.2g229.6g60g14.8g
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Chili paprika punainen88g35kcal1.7g7.9g0g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1750g2905kcal332.5g0g175g0g
Rypsiöljy 293g2587kcal0g0g292.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g625g750kcal21.2g22.5g62.5g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10540g16137kcal825.6g567.6g1181.8g42.8g
Valittu annoskoko5270g8068kcal412.8g283.8g590.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna2635g4034kcal206.4g141.9g295.5g10.7g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537