Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali120g25kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Punajuuri 140g54kcal1.4g9.7g0.3g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 200g153kcal3.8g31g0.4g2g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]68g230kcal8.2g0g25.2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 200g559kcal20.8g16.1g46.2g0.3g
Sitruuna kuorittu 12g4.9kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)9g9kcal0.7g1.5g0g0.2g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g2176kcal75.4g143.6g145.4g25.8g
Valittu annoskoko1312g1088kcal37.7g71.8g72.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna656g544kcal18.9g35.9g36.4g6.5g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209