Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Punajuuri 175g67kcal1.7g12.1g0.3g4.4g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]85g287kcal10.2g0g31.5g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 250g698kcal26g20.1g57.7g0.4g
Sitruuna kuorittu 15g6.2kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.9g0.1g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g2716kcal94.2g179.2g182g32.4g
Valittu annoskoko1638g1358kcal47.1g89.6g91g16.2g
Annoskoko puolitettuna819g679kcal23.6g44.8g45.5g8.1g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209