Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali180g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Punajuuri 210g81kcal2.1g14.5g0.4g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 300g229kcal5.6g46.6g0.6g3g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]102g345kcal12.3g0g37.8g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 300g838kcal31.2g24.2g69.3g0.4g
Sitruuna kuorittu 18g7.4kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)14g14kcal1g2.3g0.1g0.3g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g3263kcal113.2g215.4g218.8g38.8g
Valittu annoskoko1968g1632kcal56.6g107.7g109.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna984g816kcal28.3g53.9g54.7g9.7g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209