Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali210g44kcal2.5g7.1g0.4g4.4g
Punajuuri 245g94kcal2.5g16.9g0.5g6.1g
Peruna, vanha, kuorittu 351g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Porkkana 210g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]119g402kcal14.3g0g44.1g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 351g978kcal36.5g28.2g80.9g0.5g
Sitruuna kuorittu 21g8.7kcal0.1g0.5g0.2g0.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)16g16kcal1.2g2.7g0.1g0.3g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4592g3807kcal132.2g251.2g255g45.2g
Valittu annoskoko2296g1904kcal66.1g125.6g127.5g22.6g
Annoskoko puolitettuna1148g952kcal33.1g62.8g63.8g11.3g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209