Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Punajuuri 280g108kcal2.8g19.3g0.6g7g
Peruna, vanha, kuorittu 401g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.4g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]136g460kcal16.3g0g50.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 401g1118kcal41.7g32.2g92.4g0.6g
Sitruuna kuorittu 24g10kcal0.1g0.5g0.3g0.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)18g18kcal1.4g3.1g0.1g0.4g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5248g4351kcal151g287g291.8g51.6g
Valittu annoskoko2624g2175kcal75.5g143.5g145.9g25.8g
Annoskoko puolitettuna1312g1088kcal37.8g71.8g73g12.9g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209