Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali270g57kcal3.2g9.2g0.5g5.7g
Punajuuri 315g121kcal3.2g21.8g0.6g7.9g
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Porkkana 270g88kcal1.7g15g0.5g6.9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]153g517kcal18.4g0g56.7g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 451g1258kcal46.9g36.3g104g0.6g
Sitruuna kuorittu 27g11kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)20g20kcal1.5g3.4g0.1g0.4g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.6kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g4895kcal170.2g322.8g327.8g58g
Valittu annoskoko2952g2448kcal85.1g161.4g163.9g29g
Annoskoko puolitettuna1476g1224kcal42.6g80.7g82g14.5g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209