Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]17g58kcal2g0g6.3g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 50g140kcal5.2g4g11.6g0.1g
Sitruuna kuorittu 3g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana656g544kcal18.8g36g36.6g6.6g
Valittu annoskoko328g272kcal9.4g18g18.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna164g136kcal4.7g9g9.2g1.7g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209