Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Punajuuri 351g135kcal3.5g24.2g0.7g8.8g
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.6g1g5g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]170g575kcal20.4g0g63g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 501g1397kcal52.1g40.3g115.5g0.7g
Sitruuna kuorittu 30g12kcal0.2g0.7g0.3g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g3.8g0.1g0.5g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6560g5439kcal188.8g359g364.2g64.6g
Valittu annoskoko3280g2719kcal94.4g179.5g182.1g32.3g
Annoskoko puolitettuna1640g1360kcal47.2g89.8g91.1g16.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209