Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Punajuuri 70g27kcal0.7g4.8g0.1g1.8g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]34g115kcal4.1g0g12.6g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 100g280kcal10.4g8.1g23.1g0.1g
Sitruuna kuorittu 6g2.5kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)4.5g4.5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g1088kcal37.8g71.6g72.6g13g
Valittu annoskoko656g544kcal18.9g35.8g36.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna328g272kcal9.5g17.9g18.2g3.3g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209