Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g749g899kcal119.9g9.7g42g0.7g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)24g86kcal1.3g18.2g0.8g1.3g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g300g360kcal8.7g16.2g30g0g
Voi 6g44kcal0.1g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g2909kcal260g88.2g170.4g4g
Valittu annoskoko1836g1455kcal130g44.1g85.2g2g
Annoskoko puolitettuna918g727kcal65g22.1g42.6g1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310