Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g999g1199kcal159.9g13g56g1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g88kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)32g115kcal1.8g24.3g1.1g1.8g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g400g480kcal11.6g21.6g40g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g3879kcal346.8g117.8g227.2g5.6g
Valittu annoskoko2448g1940kcal173.4g58.9g113.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna1224g970kcal86.7g29.5g56.8g1.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310