Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g1000g1200kcal160g13g56g1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g88kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)32g115kcal1.8g24.3g1.1g1.8g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g400g480kcal11.6g21.6g40g0g
Voi 8g58kcal0.1g0g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g3882kcal347g117.8g227.2g5.6g
Valittu annoskoko2450g1941kcal173.5g58.9g113.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna1225g971kcal86.8g29.5g56.8g1.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310