Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g125g150kcal20g1.6g7g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)4g14kcal0.2g3g0.1g0.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g50g60kcal1.4g2.7g5g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g485kcal43.2g14.6g28.2g0.6g
Valittu annoskoko306g243kcal21.6g7.3g14.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna153g121kcal10.8g3.7g7.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310