Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g250g300kcal40g3.3g14g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)8g29kcal0.4g6.1g0.3g0.4g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g100g120kcal2.9g5.4g10g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g971kcal86.6g29.6g56.8g1.4g
Valittu annoskoko613g485kcal43.3g14.8g28.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna306g243kcal21.7g7.4g14.2g0.4g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310