Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow509g534kcal39.7g91.6g2.5g50.9g
Sipuli (kuorittu)359g97kcal4.7g17.2g0.7g6.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]140g472kcal16.8g0g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2206kcal122.4g217.6g109.8g114g
Valittu annoskoko1008g1103kcal61.2g108.8g54.9g57g
Annoskoko puolitettuna504g552kcal30.6g54.4g27.5g28.5g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503