Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow510g536kcal39.8g91.8g2.6g51g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]140g473kcal16.8g0g51.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g2210kcal122.6g218.2g110.2g114.2g
Valittu annoskoko1010g1105kcal61.3g109.1g55.1g57.1g
Annoskoko puolitettuna505g553kcal30.7g54.6g27.6g28.6g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503