Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow573g601kcal44.7g103.1g2.9g57.3g
Sipuli (kuorittu)404g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]157g531kcal18.9g0g58.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2482kcal137.8g245g123.8g128.4g
Valittu annoskoko1134g1241kcal68.9g122.5g61.9g64.2g
Annoskoko puolitettuna567g620kcal34.5g61.3g31g32.1g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503