Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow318g334kcal24.8g57.3g1.6g31.8g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]87g295kcal10.5g0g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1379kcal76.4g136.2g68.6g71.2g
Valittu annoskoko630g689kcal38.2g68.1g34.3g35.6g
Annoskoko puolitettuna315g345kcal19.1g34.1g17.2g17.8g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503