Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow382g401kcal29.8g68.7g1.9g38.2g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]105g354kcal12.6g0g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1655kcal91.8g163.2g82.4g85.6g
Valittu annoskoko756g827kcal45.9g81.6g41.2g42.8g
Annoskoko puolitettuna378g414kcal23g40.8g20.6g21.4g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503