Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Oltermanni, perinteinen150g540kcal37.5g0g43.5g0g
Aurajuusto85g289kcal17g0g24.6g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200g160kcal26g4g4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Tonnikala öljyssä 78g147kcal21g0g7g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )78g109kcal10.1g5g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2195g3408kcal296.8g41.6g226.6g12.8g
Valittu annoskoko1098g1704kcal148.4g20.8g113.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna549g852kcal74.2g10.4g56.7g3.2g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062