Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Oltermanni, perinteinen180g650kcal45.1g0g52.3g0g
Aurajuusto102g348kcal20.4g0g29.6g0g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Paprika keltainen 102g31kcal1g5.2g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki241g192kcal31.3g4.8g4.8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g3g0.3kcal0g0g0g2.6g
Tonnikala öljyssä 93g177kcal25.3g0g8.4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )93g131kcal12.1g6.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g4098kcal356.8g50.4g272.4g15.4g
Valittu annoskoko1320g2049kcal178.4g25.2g136.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna660g1025kcal89.2g12.6g68.1g3.9g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062