Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.2g1.2g39.6g0g
Oltermanni, perinteinen211g758kcal52.6g0g61g0g
Aurajuusto119g406kcal23.9g0g34.6g0g
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Paprika keltainen 119g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki281g225kcal36.5g5.6g5.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g3.5g0.4kcal0.1g0g0g3g
Tonnikala öljyssä 109g206kcal29.5g0g9.8g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )109g152kcal14.1g7.1g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g4781kcal416.4g58.8g318.2g18.2g
Valittu annoskoko1540g2391kcal208.2g29.4g159.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna770g1195kcal104.1g14.7g79.6g4.6g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062