Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Oltermanni, perinteinen241g866kcal60.1g0g69.8g0g
Aurajuusto136g464kcal27.3g0g39.5g0g
Paprika punainen 136g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Paprika keltainen 136g41kcal1.3g7g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki321g257kcal41.7g6.4g6.4g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g4g0.4kcal0.1g0g0g3.4g
Tonnikala öljyssä 124g236kcal33.7g0g11.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )124g174kcal16.2g8.1g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g5465kcal476.2g67g363.6g20.6g
Valittu annoskoko1760g2733kcal238.1g33.5g181.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna880g1366kcal119.1g16.8g90.9g5.2g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062