Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.9g0g
Oltermanni, perinteinen271g974kcal67.7g0g78.5g0g
Aurajuusto153g521kcal30.7g0g44.5g0g
Paprika punainen 153g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Paprika keltainen 153g46kcal1.4g7.8g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki361g289kcal46.9g7.2g7.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g4.5g0.5kcal0.1g0g0g3.8g
Tonnikala öljyssä 140g265kcal37.9g0g12.6g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )140g196kcal18.2g9.1g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3959g6148kcal535.4g75.4g409.2g23.2g
Valittu annoskoko1980g3074kcal267.7g37.7g204.6g11.6g
Annoskoko puolitettuna990g1537kcal133.9g18.9g102.3g5.8g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062