Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Oltermanni, perinteinen30g108kcal7.5g0g8.7g0g
Aurajuusto17g58kcal3.4g0g4.9g0g
Paprika punainen 17g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 17g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki40g32kcal5.2g0.8g0.8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Tonnikala öljyssä 16g30kcal4.2g0g1.4g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )16g22kcal2g1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g683kcal59.6g8.6g45.4g2.4g
Valittu annoskoko220g341kcal29.8g4.3g22.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna110g171kcal14.9g2.2g11.4g0.6g
Arvot/100g100g155kcal13.6g2g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062