Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Oltermanni, perinteinen301g1083kcal75.2g0g87.2g0g
Aurajuusto170g579kcal34.1g0g49.4g0g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki401g321kcal52.1g8g8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Tonnikala öljyssä 155g295kcal42.1g0g14g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )155g218kcal20.2g10.1g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g6831kcal595g84g454.4g25.8g
Valittu annoskoko2200g3415kcal297.5g42g227.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna1100g1708kcal148.8g21g113.6g6.5g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062