Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 662g944kcal82.7g2g67.8g0g
Oltermanni, perinteinen361g1299kcal90.2g0g104.6g0g
Aurajuusto205g695kcal40.9g0g59.3g0g
Paprika punainen 205g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Paprika keltainen 205g62kcal1.9g10.4g0.4g4.1g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki481g385kcal62.5g9.6g9.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g6g0.6kcal0.1g0g0g5.1g
Tonnikala öljyssä 186g354kcal50.6g0g16.8g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )186g261kcal24.2g12.1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g8197kcal713.8g100.4g545.2g31.2g
Valittu annoskoko2640g4099kcal356.9g50.2g272.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna1320g2049kcal178.5g25.1g136.3g7.8g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062